Over Ons

Zondag 26 augustus begint voor de 25e keer het college jaar met het studenten feest “de Pre Intro Borrel”. Een borrel/feest voor heel studerend Breda, maar waar vind deze borrel zijn oorsprong? De Pré Intro Borrel is sinds 1993 een begrip in de Bredaasche studenten wereld, aan de voor avond van de Avans & NHTV introducties word al 24 jaar de kick-off gegeven door deze door Herendispuut Dutch Intelligence georganiseerde borrel.

Geschiedenis
In 1992 vormden vijf heren een nieuw dispuut genaamd Heren Dispuut Dutch Intelligence. Zij zette de eerste stappen in de creatie en organisatie van de Pré Intro Borrel. Zij vonden dat de intro periode alles had behalve een goede start, om de toon te zetten werd de borrel bedacht. Het feest begon vrij klein maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grotere feesten georganiseerd door en voor studerend Breda.

Concept
De borrel of het feest kan gezien worden als het eerste “kijkje in de keuken” in het Bredaasche studenten leven, wat voor velen een compleet nieuwe ervaring is na hun jaren als middelbare scholier. Verschillende DJ’s zullen over de avond verspreid plaatsnemen achter de draaitafels. Om de borrel tot een succes te brengen wordt er samen gewerkt met onder andere de introductie teams van diverse opleidingen en verschillende sponsoren.